PETRČANE PUNTA RADMAN – LUKSUZNE VILE  50M OD MORA!

Petrčane su malo mediteransko mjesto pored Zadra, sa prekrasnim prirodnim stjenovitim i šljunčanim plažama, okruženo borovom šumom, maslenicima i vinogradima koje je poznato kao jedno od vodečih turističkih destinacija na zadarskom području. Vile se grade na izvrsnoj lokaciji na Punti Radman, udaljene svega 50 metara od mora, sa asfaltiranim privatnim pristupom. Mirna lokacija na pješačkoj udaljenosti od svih potrebnih sadržaja za ugodan boravak  i uživanje u lokalnim delicijama, vinu i tradicionalnim dalmatinskim jelima (restorani, café bar, konobe, trgovine), kao i u suvremenim potrebama turističke destinacije (wellness, spa, fitness isl.) koje pružaju turistički kompleksi u mjestu. Mikrolokacija vila je okružena borovom šumom, vilama i novijim obiteljskim I turističkim objektima.

Predstavljamo Vam dvije luksuzne vile sa privatnim bazenima,  u izgradnji, modernog izgleda i arhitekture, sa visokim standardima gradnje i opremanja. Vile su površina 270m2 i 290m2  sa panoramskim pogledom na more i otoke! Vile imaju sličan ali  ipak različit izgled i raspored prostorija. Površina su 270m2 i 290m2 tako da su u  prizemlju vile “A” smještene  radna soba i kupaonica, kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom sa izlazom na natkrivenu terasu i bazen. Unutrašnje stepenice vode na 1.kat gdje se nalazi velika kupaonica, tri spavaće sobe od kojih  glavna spavaća soba sa privatnom kupaonicom, garderobom i terasom sa pogledom na more i otoke. Istim stepeništem se izlazi na uređenu krovnu terasu sa otvorenim pogledom na more.

Druga vila ima za razliku od prve u prizemlju ostavu, praonicu i wc, na katu joj je smještena radna soba, a ostali sadržaj je isti.  Visoki standardi gradnje, moderna luksuzna oprema, sustav pametnog upravljanja, uređena dvorišta i travnjaci.  Zadovoljstvo boravka u vilama pružit će i velike staklene površine, otvoreni koncept kuhinje i dnevnog prostora sa izlazom na dvorište u kojem je smješten bazen, sobe sa garderobom, kupaonicom i terasom za uživanje u zalascima sunca i pogledu na more i otoke.

Vile imaju pravomoćne građevinske dozvole i gradnja je u tijeku. Završetak i komplatno uređenje okoliša je predviđeno u 2018.godini.

LUXURY VILLA IN PRIZED BEACHSIDE LOCATION

Presenting 2 new impressive architectural designed villas with premium fixtures and fittings.  The highlights of this three level masterpiece are the quiet location, rooftop terrace, pool with private gardens, fireplace and smart wiring and breathtaking views to nearby islands.LOCATION – Just 10km from Zadar, between two peninsulas, Petrcane is a prized seaside location and one of the most beautiful places in Croatia.

The clear blue Mediterranean Sea is just 50 meters from your home. The pebble and sand beach with pine tree shade is suitable for children and adults. Positioned in a quiet street but still walking distance to nearby cafes and restaurants where you can enjoy a coffee, local wines and olive oil and traditional Dalmatian dishes. Nearby you will find olive groves, vineyards, marinas and water sports. Villas range from 270m2 for the 3 bedroom to 290m2 for the 4 bedroom each with private pool, rooftop terrace and spread over three levels.