Stanovi, novogradnja prizemlje 41m2

Opis

Zadar Stanovi – stambena zgrada u izgradnji sa devet stanova!

Zgrada se gradi na odličnoj, mirnoj, lokaciji na Stanovima. Blizina svih sadržaja za potrebnih za ugodano življenje, škola, vrtić, trgovine, dvorane Višnjik, igrališta za djecu, sportski sadržaji.

Okruženje urednih obiteljskih kuća, udaljeno od većih prometnica.

Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja i dva kata, sa sveukupno devet stanova. Svakom stanu pripada podrumsko spremište i jedno vanjsko parkirno mjesto. Zgrada se radi sa kvalitetmim materijalima, zidana konstrukcija blok opekom, unutarnje pregrade Knauf, obloga fasade 10cm, PVC-stolarija (Low-E). Stanovi će se opremiti kvalitetnom opremom 1.klase, keramičke pločice, parket, podna gijanja u kupaoni, sanitarije renomiranih proizvođača, grijanje/hlađenje split jedinicama klima uređaja, protuprovalna vrata, parlafon. Predviđeni rok useljenja početak 2020.god.

U PONUDI:

Stan sa jednom spavaćom sobom smješten na prizemlju zgrade, prodajne površine 41,51m2, istočne orijentacije . Stan se sastoji od jedne  spavaće sobe, kupaonice sa tuš kadom, kuhinje sa blagovaonicom i boravkom, lođe, spremišta u podrumu, pripadajućeg  parkirnog mjesta. Enargetski razred “A”. Vlasništvo i dokumentacija uredi (građevinska dozvola, vlasnički list).

Detalji

Mjesto Zadar
Naselje Stanovi
Tip nekretnine Stanovi
Površina 41,51
Površina terena N/A
Vlasništvo 1/1
Broj soba 1
Broj etaža 1
Katnost Prizemlje
Prodajni status Prodaja
Šifra N/A
Cijena po m2 N/A
Cijena 85000

Ostale značajke

  • Balkon
  • Dozvola
  • Grijanje
  • Klima
  • Parkirno mjesto
Mjesto Zadar
Naselje Stanovi
Tip nekretnine Stanovi
Površina 41,51
Vlasništvo 1/1
Broj soba 1
Broj etaža 1
Katnost Prizemlje
Prodajni status Prodaja
Cijena 85.000€
Upit za nekretninu
Vaše ime:

Telefon:

Email:

Poruka