Relja “Moj Centar” 35m2, jednosoban stan 2.kat, novo!

Opis

LUKSUZNA NOVOGRADNJA “MOJ CENTAR” RELJA!
U ponudi stan na 2.katu, neto prodajne površine 34,8m2, koji se sastoji od ulaznog prostora, spavaće sobe, kupaonice, kuhinje sa blagovaonicom i boravkom. Orijentacija zapad. Cijena stana je 93.960,00 eur. Mogućnost kupnje garažnog parkirnog mjesta.
Lokacija: križanje Put Murvice i Dr.F.Tuđmana poznata kao “stara tvornica kruha”. Udaljenost od plaže i centra grada 800m, blizina škole i vrtića, neposredna blizina autobusnog kolodvora, trgovinskog centra i ostalih sadržaja za ugodno življenje.
Projekt: Poslovno stambena građevina, 3 podzemne etaže sa garažama i parkirnim mjestima, 8 nadzemnih etaža – poslovni prostori u prizemlju i 7 etaža „pametnih” stanova . Modernog izgleda, razdvojen u 4 nadzemna objekta, visokog stupnja kvalitete gradnje i suvremene opreme koja prati trendove kvalitetnog boravka u vlastitom domu. Etaže su povezane sa 5 stubišta, u svakom dva lifta, koje se spuštaju do podruma -3.
Materijali i oprema: Oblikovanje građevine prilagođeno je ambijentu uz korištenje suvremenih i prirodnih materijala. Pročelja se izvode sa izolacijom iz kamene vune 10cm. Vanjska stolarija sa troslojnim IZO staklom, drvo/ariš- aluminij. Unutrašnje uređenje materijalima 1.klase (dvostruke gipskarton ploče debljine zida 10cm s ispunom iz mineralne vune, gresporculan pločice, hrastov troslojni parket velikih dimenzija,..), oprema renomiranih proizvođača (mitshubishi eletrics, hansgrohe kolekcija 2018., dizajn linije sanitarija laufen), „pametni” sustav upravljanja stanovima (grijanje/hlađenje, svjetla, rolete), protuprovalna vrata sa zvučnom izolacijom, podna grijanja u kupaonicama….

Detalji

Mjesto Zadar
Naselje Relja
Tip nekretnine Stanovi
Površina 35
Površina terena N/A
Vlasništvo 1/1
Broj soba 1
Broj etaža 1
Katnost 2. kat
Prodajni status Prodaja
Šifra N/A
Cijena po m2 2700
Cijena 93960

Ostale značajke

  • Dozvola
  • Grijanje
  • Klima
  • Lift
Mjesto Zadar
Naselje Relja
Tip nekretnine Stanovi
Površina 35
Vlasništvo 1/1
Broj soba 1
Broj etaža 1
Katnost 2. kat
Prodajni status Prodaja
Cijena po m2 2700
Cijena 93.960€
Upit za nekretninu
Vaše ime:

Telefon:

Email:

Poruka