Poslovno-stambena zgrada, niskoenergetska novogradnja, stan 79,5m2

Opis

Kvalitetna novogradnja kod “Dvi pumpe” (Bili brig), ulaz u grad.
Niskoenergetska zgrada se radi od Ytong bloka, kao  najkvalitetniji materijal za izredu energetski učinkovitih kuća, sa iznimno niskom potrošnjom energije. Ytong blok – toplinska izolacija, protupožarna svojstva, protupotresni I prirodni materiali za gradnju zgrade.
Zgrada se sastoji od podrumskog dijela (spremišta stanova), prizemlja sa poslovnim prostorima (trgovačka tiha djelatnost), te 1.i2. kata sa sveukupno 8 satambenih jedinica, zajedničkom krovnom terasom (pogled na more I grad).
U ponudi stan na 1.katu zgrade, ukupne prodajne površine 79,5m2, a sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje sa dnevnim boravkom I blagavaonicom, lođe, dva parkirna mjesta I spremišta u podrumu. Velike staklene površine (stijene), PVC-stolarija low-in troslojno staklo, oprema 1.klase (sanitarije, keramičke pločice renomiranih proizvođača), protuprovalna vrata, parket u sobama, podno grijanje (kupaonica, dnevni prostor), klimatizacija. Zgrada je spojena na gradsku kanalizaciiju, vodovod te električnu mrežu Vlasništvo I dokumentacija uredni, radovi u tijeku. Predviđeni rok završetka građevinskih radova je liostopad 2019.god.

Detalji

Mjesto Zadar
Naselje N/A
Tip nekretnine Stanovi
Površina 79,5
Površina terena N/A
Vlasništvo 1/1
Broj soba 2
Broj etaža 1
Katnost 1. kat
Prodajni status Prodaja
Šifra N/A
Cijena po m2 1900
Cijena 151050

Ostale značajke

  • Balkon
  • Dozvola
  • Grijanje
  • Klima
  • Parkirno mjesto
  • Terasa
Mjesto Zadar
Tip nekretnine Stanovi
Površina 79,5
Vlasništvo 1/1
Broj soba 2
Broj etaža 1
Katnost 1. kat
Prodajni status Prodaja
Cijena po m2 1900
Cijena 151.050€
Upit za nekretninu
Vaše ime:

Telefon:

Email:

Poruka