Penthouse 183m2 “Moj Centar” Relja, pogled na more i grad!

Opis

LUKSUZNA NOVOGRADNJA “MOJ CENTAR” RELJA
Lokacija: križanje Put Murvice i Dr.F.Tuđmana poznata kao “stara tvornica kruha”. Udaljenost od plaže i centra grada 800m, blizina škole i vrtića, neposredna blizina autobusnog kolodvora, trgovinskog centra I ostalih sadržaja za ugodno življenje.
Projekt: Poslovno stambena građevina, 3 podzemne etaže sa garažama i parkirnim mjestima, 8 nadzemnih etaža – poslovni prostori u prizemlju i 7 etaža „pametnih“ stanova . Modernog izgleda, razdvojen u 4 nadzemna objekta, visokog stupnja kvalitete gradnje i suvremene opreme koja prati trendove kvalitetnog boravka u vlastitom domu. Etaže su povezane sa 5 stubišta, u svakom dva lifta, koje se spuštaju do podruma -3.
Materijali i oprema: Oblikovanje građevine prilagođeno je ambijentu uz korištenje suvremenih i prirodnih materijala. Pročelja se izvode sa izolacijom iz kamene vune. Vanjska stolarija sa troslojnim IZO staklom, drvo/ariš- aluminij. Unutrašnje uređenje materijalima 1.klase (dvostruke gipskarton ploče debljine zida 10cm s ispunom iz mineralne vune, „pametni“ sustav upravljanja stanovima (grijanje/hlađenje, svjetla, rolete), protuprovalna vrata sa zvučnom izolacijom, podna grijanja u kupaonicama….
Više detalja na www.moj-centar.com ili na www.escalanekretnine.hr
PENTHOUSE STAN
U ponudi je penthouse stan ukupne površine 267m2, neto prodajne površine 183m2. Nalazi se u “A” zgradi, 7.kat, oznake u projektu A2/VII. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, dvije kupaonice, odvojen wc za goste, kuhinje sa boravkom I blagavaonicom, lođe, atrija sa unutarnjim stubištem za krovnu terasu (dio krovne terase natkriven 25m2, dio je predviđen za pergolu 42m2, te dio otvorene terase 47m2). Penthouse stanovi se prodaju u visokom roh-bau (prema dogovoru mogu biti i završeni “ključ u ruke”). Raspored prostorija može se prilagoditi svakom pojedinom kupcu. Stan je izvrsne orijentacije sa pogledom na more, otoke i grad.
Visoki roh-bau uključuje:
– Sve instalacije 1.faza (dovod do stana i razmještaj kroz zidove)
– Pregradne zidove
– Estrih – uređen pod za polaganje keramike, parketa I sl.-standardne opreme centra
– Ulazana protuprovalna vrata
– Smart sustav (“upravljački sustav-glava”)
– Krovna terasa završena – postavljene pločice po izboru projektanta
– Sjenilo na lođi “unificirano”
Ne uključuje:
– Parketi, pločice,
– Sanitarije
– Unutarnja stolarija
– Prekidači, utičnice i sl.
– Farbanje i gletanje
– Grijanje/hlađenje – sustav (napravljena priprema za instalaciju)
– Pergola
Svim kupcima će se omogući izbor iz standardne opreme stanova, kao i izbor iz svih paleta ponude opreme stanova, također i ugradnja i izvedba istih.

Detalji

Mjesto N/A
Naselje N/A
Tip nekretnine Stanovi
Površina 183
Površina terena N/A
Vlasništvo 1/1
Broj soba 3
Broj etaža 2
Katnost N/A
Prodajni status Prodaja
Šifra N/A
Cijena po m2 2100
Cijena 384583

Ostale značajke

  • Balkon
  • Dozvola
  • Garaža
  • Grijanje
  • Klima
  • Lift
  • Parkirno mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Tip nekretnine Stanovi
Površina 183
Vlasništvo 1/1
Broj soba 3
Broj etaža 2
Prodajni status Prodaja
Cijena po m2 2100
Cijena 384.583€
Upit za nekretninu
Vaše ime:

Telefon:

Email:

Poruka